Om oss

Hils på oss i Varmekonsulenten

Uansett bruksområde, systemløsning og problemstilling, har vi nødvendig erfaring og kunnskap til å løse dine behov og utfordringer innenfor Bergvarme og varmeteknikk.

Om oss →

Ansatte →

Ledige stillinger →

Hvem er vi?

Vi er et varmeteknisk firma, med mangeårig erfaring, som opererer innen energi- og varmeteknikk. Vårt kontor er lokalisert i Tønsberg, og vi leverer tjenester over hele østlands området. Vårt virksomhetsområde er spesialisert mot Bergvarme løsninger og varmepumper, for bolig, næring og boligsameie.

 

Vår konkurransekraft består i høy faglig kunnskap, samt vår kreativitet i produktutvikling. Vi søker å benytte miljøvennlige konsepter med lavt energiforbruk og lydnivå. – samt benytte miljøvennlige kulde-medier. Miljøvennlige energisystemer er en viktig del i fremtiden, og vi arbeider med moderne varmepumpeteknologi, som kan utnytte naturlige varmekilder – som i seg selv har lave temperaturer.

Et anlegg fra oss blir spesifikt prosjektert etter kundens behov, og i henhold til gjeldende forskrifter. Optimalt valg av utstyr, oppnås ved hjelp av moderne dimensjonerings verktøy. og installasjon av utstyr utføres i samsvar med god håndverkstradisjon. Gjennom vårt samarbeid med noen av Europas ledende produsenter av kjøletekniske produkter, har vi til enhver tid det mest avanserte utstyret tilgjengelig for våre kunder.

Ansatte

Varmekonsulenten AS har dyktige medarbeidere med lang og allsidig erfaring. Våre nøkkelmedarbeidere har alle en svært god praksis fra uttallige oppdrag med Bergvarme og varmeteknikk. Uansett bruksområde, systemløsning og problemstilling, har vi som regel nødvendig erfaring og kunnskap til å løse dine behov og utfordringer innenfor Bergvarme og varmeteknikk.

 

Anders Mathisen
Daglig leder

T: 92 12 00 55
E: anders@varmekonsulenten.no

Tadas Zvilius
Montasje og service

T: 96 85 52 60
E: tadas@varmekonsulenten.no

Paulius Barisas
Montasje og service

T: 40 09 43 35
E: paulius@varmekonsulenten.no

Varmekonsulenten AS

Ta kontakt med oss i dag, og vi hjelper dere med å finne den beste løsningen for oppvarming av deres eiendom. Vi hjelper med varme for både privat og næring.

Org. nr: NO 922 195 145 MVA

Du finner oss her:

Telefon: 92 12 00 50
E-post: post@varmekonsulenten.no
Adresse: Smiløkka 6B, 3173 Vear

Åpningstider telefon:

Alle dager 08:00 – 16:00

Nettside levert av Klikkbar Media