Hold driftskostnadene nede.

Forleng levetiden på utstyret.

For å unngå unødvendig høye driftskostnader og for å forlenge levetiden på utstyret som er anskaffet, er det viktig med jevnlig kontroll av tekniske installasjoner.

Serviceavtaler →

Feilsøking →

Reservedeler →

Service.

De fleste av våre produkter er utstyrt med moderne overvåkningsteknologi for kontroll av utstyr for å unngå funksjonelle og operasjonelle feil. Vi i Varmekonsulenten AS har kvalifisert servicepersonell som kan foreta service ute i felten, eller om nødvendig utføre arbeidet i eget verksted.

I tillegg til ordinær service på anlegg, kan vi også tilby:

Serviceavtaler

Vi tilbyr service- og veldikeholdsavtaler hvor vi besøker anlegget 1-2 ganger i året til avtalt tid og pris. Med en slik avtale holder man kontroll på anlegget, og vil da være i forkant av problemer og eliminere eventuelle feil som vil kunne oppstå. Ved å inngå en serviceavtale, vil man dermed redusere både drifts- og investeringskostnader.

Feilsøking

Vi har solid erfaring og tverrfaglig kompetanse innen kjøling, elektro/automasjon og rør slik at vi kan feilsøke på alle systemer.

Reservedeler

Våre produkter er bygget opp av kjente komponenter fra merkevare leverandører. Vi leverer reservedeler til alle våre merkevarer, og har de mest kurante delene på lager.

Konsultative tjenester / systemanalyse

For å forhindre funksjonsfeil, driftsstans og slitasje av komponenter grunnet feildrift, har vi et team av høyt kvalifisert personell som kan utføre diagnose av det installerte utstyr. Vi anbefaler også utskiftning av vitale deler, basert på vår erfaring.

Varmekonsulenten AS

Ta kontakt med oss i dag, og vi hjelper dere med å finne den beste løsningen for oppvarming av deres eiendom. Vi hjelper med varme for både privat og næring.

Org. nr: NO 922 195 145 MVA

Du finner oss her:

Telefon: 92 12 00 50
E-post: post@varmekonsulenten.no
Adresse: Smiløkka 6B, 3173 Vear

Åpningstider telefon:

Alle dager 08:00 – 16:00

Nettside levert av Klikkbar Media