Ute etter energieffektiv varme?

Varmepumper som sørger for et frisk inneklima.

Våre varmepumper kan levere så mye som ca. 60% varmeeffekt helt ned til -25 grader ute.

Luft-til-vann løsninger →

Luft-til-luft løsninger →

Luft-til-vann løsning.

En luft/vann varmepumpe utvinner energi fra luften gjennom varmepumpens utedel. Den plasseres som oftest ved en husvegg, gjerne tett på stedet hvor varmepumpens innedel er plassert inne i boligen, men det er også mulig å plassere en slik utedel bak en garasje, utebod eller hva man måtte ønske.

En luft/vann varmepumpe kan utnytte energi ned til ganske lave temperaturer, og overfører denne energien til et vannbårent varmesystem i boligen. En luft/vann varmepumpe kan også produsere varmtvann. Med dagens løsninger kan denne teknologien brukes på de aller fleste bygg og boliger, enten man benytter radiatorer, vannbåren gulvvarme eller ventilasjon.

Med en luft/vann varmepumpe får man et komplett varmesystem, som gir både varme og varmtvann. Noen varmepumper kan også levere kjøling på varme sommerdager. Varmekonsulenten AS fører alle de kjente fabrikantene av slike maskiner som eks. NIBE, CTC, Thermia, Vaillant, Panasonic og Mitsubishi Electric.

Usikker på hva du skal velge?

Få en gratis befaring.

Ta kontakt for en uforpliktende prat med oss i Varmekonsulenten AS.

Luft-til-luft løsning.

En luft/luft varmepumpe utvinner også energi fra luften, men overfører ikke energien til væske. Isteden bruker en luft/luft varmepumpe energien i luften til å varme opp luft som spres gjennom varmepumpens innedel.

Denne løsningen passer for alt fra små maskiner til kjøling på et soverom til større anlegg for oppvarming eller kjøling av lagerhaller, verksteder, datarom etc.

En luft/luft varmepumpe kan ikke produsere varmtvann. Derimot kan den levere kjøling på varme sommerdager. Vi har varmepumper kan levere så mye som ca. 60% varmeeffekt helt ned til -25 grader ute.

Varmekonsulenten AS leverer varmepumper luft/luft fra Mitsubishi Electric, Toshiba, Panasonic og Daikin og vi leverer i alle størrelser til alle typer bygninger.

Kjøp pumpe uten ekstrakostnader og uten renter i 24 mnd.

Vi tilbyr finansiering gjennom Resurs Bank √

Se hva varmepumpen koster deg pr måned med Resurs Bank sitt varmepumpelån*

Varmekonsulenten AS

Ta kontakt med oss i dag, og vi hjelper dere med å finne den beste løsningen for oppvarming av deres eiendom. Vi hjelper med varme for både privat og næring.

Org. nr: NO 922 195 145 MVA

Du finner oss her:

Telefon: 92 12 00 50
E-post: post@varmekonsulenten.no
Adresse: Smiløkka 6B, 3173 Vear

Åpningstider telefon:

Alle dager 08:00 – 16:00

Nettside levert av Klikkbar Media